CBD oplossen in water?

Er is veel veranderd in de wereld van Cannabisconsumptie in de afgelopen jaren, 10 jaar terug was CBD (het stofje met de medicinale effecten waar je niet high van wordt) erg onbekend, maar nu zie je bij veel drogisten al CBD-olie staan (ook al is de kwaliteit niet altijd het beste).

Er zijn steeds meer manieren gekomen om CBD in te nemen, zoals edibles, olie en nu ook wateroplosbare CBD. De wateroplosbare CBD wordt gezien als de toekomst van de CBD-consumptie, met steeds meer drankjes met CBD erin op de markt.

Wat is het?

Het nadeel van normale CBD-olie, is dat er maar een erg klein gedeelte wordt opgenomen. Dit is omdat olie niet goed opgenomen wordt in het lichaam, water daarentegen wordt beter opgenomen, een van de redenen is dat het lichaam voor 60% uit water bestaat, hierom lijkt in wateroplosbare CBD een logische oplossing. Er wordt meer opgenomen door terwijl je minder inneemt, ofwel een stuk meer efficiënt.

Maar CBD zelf mixt niet goed met water, om het toch oplosbaar te maken is nanotechnologie nodig. Kort gezegd gebruiken we met nanotechnologie geluidsgolven die de CBD opsplitsen in micro-deeltjes, en deze micro-deeltjes zijn klein genoeg om met water te kunnen mixen.

Conclusie.

Er zijn veel manieren om CBD in te nemen en wateroplosbare CBD is misschien wel de efficiëntste, want je neemt meer op terwijl je minder inneemt. Jammer genoeg is de hoeveelheid wateroplosbare CBD die op de markt verkrijgbaar is in vergelijking met andere wiet-producten nog klein, maar de toekomst voor wateroplosbare CBD ziet er rooskleurig uit.

Wateroplosbare CBD is binnenkort verkrijgbaar bij Hemp Focused Nutrition.

Share this: